Tata voli kćerku najviše na svijetu - Beckhamov poklon 12-godišnjoj Harper mnoge ostavlja bez riječi
Foto - Instagram

Nevjerovatno

Tata voli kćerku najviše na svijetu - Beckhamov poklon 12-godišnjoj Harper mnoge ostavlja bez riječi

Midhat Šljivak

David Beckham je tokom karijere zaradio veliko bogatstvo pa mu nije problem da djecu obasipa skupocjenim poklonima. Njegova mezimica Harper dobije sve što poželi, a posljednji poklon je bila, vjerovali ili ne - kuća.

David Beckham ispunjava sve želje 12-godišnjoj kćerki Harper. Šta god želi to ova djevojčica i dobije i na njoj se ne štedi novac.

Ipak, posljednji poklon je nešto posve neobično. David je kćerci odlučio kupiti kuću vrijednu 100.000 eura i mnogi su u nevjerici zbog toga.

Kako tvrdi 'Pronto' magazin, ova kuća smještena je na dva sata vožnje od Londona. Pravljena je baš po ukusu djevojčice, unajmljen je dizajner koji je sve doveo do perfekcije.

Oglasi

Kuća je okružena s nekoliko hrastova koji ukrašavaju baštu. Tu 12-godišnja Harper pronalazi svoj mir kada želi pobjeći od slavnih roditelja Davida i Victorije.

David nikad nije krio da mu je Harper miljenica. Jedina je kćerka pored tri sina koja ima s nekadašnjom pjevačicom Victorijom Adams i zbog toga dobija apsolutno sve što poželi.

"Neću reći da je volim najviše, ali momci su već nezavisni i imaju svoj život", rekao je nedavno Beckham uz šalu da momci neće lako moći do Harper.

"Nema joj izlazaka", istakao je David.

Ipak, za mnoge su ovakvi pokloni ipak pretjerani jer se radi o 12-godišnjoj djevojčici kojoj kuća baš i nije potrebna u ovim trenucima, posebno ne vlastita pored dvorca njenih roditelja i drugih luksuznih kuća koje imaju.

Što se tiče njene budućnosti ona će imati priliku birati šta želi raditi. Djevojčicu za sada interesuje šminkanje i često lično oca i mamu priprema za medijske nastupe.

12-godišnjakinja ima tu sreću da bira šta će raditi i sve joj je znatno olakšano uz ogromno bogatstvo koje joj roditelji imaju.

Oglasi