David i Victoria upali u tešku krizu: "Brak im je u jadnom stanju"

Već neko vrijeme žive odvojeno

David i Victoria upali u tešku krizu: "Brak im je u jadnom stanju"

Britanski tabloidi donose vijest da se brak Davida i Victorije Beckham doslovno raspada.

Prema pisanju In Touch Weeklyja, jedan od najpoznatijih svjetskih bračnih parova upao je u pravu dubiozu i svakim danom sve više rastu šanse da dođe i do razvoda.

Nakon 20 godina braka, brojnih uspona i padova, oproštenih prevara i još mnogo toga, David i Victoria već neko vrijeme žive odvojeno a kada se zajedno pojave u javnosti, to čine samo kako bi spriječili da se proširi priča o stanju u kojem se nalaze.

"Victoria i David žive odvojeno. Daleko su dogurali, ali im u posljednje vrijeme jednostavno ne ide", izjavio je izvor blizak porodici Beckham za In Touch Weekly, te dodao:

"Victoria voli život u Velikoj Britaniji, dok je Davidu draže biti u Miamiju gdje vodi fudbalski klub. Oni već dugo vrijeme vode odvojene živote i brak im je u jadnom stanju".

Hoće li David i Victoria prebroditi i ovu krizu, pokazat će vrijeme, lli jasno je da među slavnim dvojcem već odavno neke stvari ne štimaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije