Kraljevsko vjenčanje: Svi su pali u drugi plan kada se pojavio David Beckham

"Vjenčanje stoljeća"

Kraljevsko vjenčanje: Svi su pali u drugi plan kada se pojavio David Beckham

Endin Čaušević

Vijest dana u Velikoj Britaniji, ali i gotovo cijelom svijetu već danima je kraljevsko vjenčanje princa Harryja i američke glumice Meghan Markle.

Javnost je već danima fokusirana na vjenčanje stoljeća koje će se danas pomno pratiti širom svijeta. Nakon što se nekoliko mjeseci pripremalo sve za ovo vjenčanje danas će svjetska javnost konačno imati priliku vidjeti prica Harryja i Meghan Markle pred oltarom.

Na kraljevsko vjenčanje samo "izabrani" su dobili pozivnice, a u nizu poznatih svjetskih ličnosti tu je i legendarni engleski fudbaler David Beckham. On je u društvu supruge Victorije stigao na kraljevsko vjenčanje i oduševio svojim stajlingom.

Na nekoliko trenutaka čak je princ Harry bio u drugom planu jer su pripadnice ljepšeg spola uzdisale za nekadašnjim igračem Manchester Uniteda i Real Madrida. Beckham je svojim stajlingom pogodio na pravi način jer su ga engleski mediji već proglasili za jednog od najbolje odjevenih muškaraca na vjenčanju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije