"Želim se seksati s Beckhamom, moj muž to zna i nema ništa protiv"

Supruga Maura Zaratea

"Želim se seksati s Beckhamom, moj muž to zna i nema ništa protiv"

Edmir Škorić

Supruga Maura Zaratea, argentinskog napadača, ne krije da želi imati seks sa Davidom Beckhamom.

Tridesetjednogodišnji Zarate igra u Velezu, a bivši napadač Lazija, West Hama i Fiorentine, te Watforda za suprugu ima zgodnu manekenku Natalie Weber.

Upravo je Natalie govorila o braku sa Maurom, pa istakla da ima ljubomore među njima, no da Mauro svakako zna kako je njena želja imati seks s Davidom Beckhamom.

Mediji su pisali u posljednje vrijeme kako su Natale i Mauro u krizi, ali ona je to demantovala.

"Nismo u krizi. Ja sam model i često mi dolaze razne poruke, normalno je da je malo ljubomoran, a i njemu žene često pišu", kazala je Natalie, otkrivši da ima posebne seksualne fantazije.

"Voljela bih imati seks sa Davidom Beckhamom i Mauro ti zna. Čak mi je rekao da bi mi to dozvolio, a i ja bih njemu dozvolila da ima seks sa Celeste Cid, koja je najljepša djevojka u Argentini, ali sve to ostaju samo fantazije", rekla je Natalie, dodavši:

"Ja i Mauro gledamo porno filmove i to nas motiviše", zaključila je.

Top Komentari

Turgut
Pihh rospija grdna a dje je sport
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi