Nema više mjesta demantima, majka slučajno razotkrila vezu vruće Brazilke i zvijezde Cityja

Otočki mediji "poludili" za Ludmillom

Nema više mjesta demantima, majka slučajno razotkrila vezu vruće Brazilke i zvijezde Cityja

Ludmilla Oliveira da Silva, poznatije samo kao Ludmilla, je 23-godišnja kantautorica i jedna od najvećih zvijezda brazilske funk scene.

Osim po svom muzičkom talentu, sada je postala poznata i kao izabranica mlade zvijezde Manchester Cityja, Gabriela Jesusa.

Špekulacije o njihovoj vezi su se pojavile odavno, kao i glasine da su Ludmilla i Gabriel Jesus u romantičnoj vezi od jula ove godine.

Ipak, Ludmilla je za brazilske medije demantovala takve špekulacije riječima da su iste "vjerovatno krenule od neke web stranice", te istakla da je Gabriel divna osoba i samo blizak prijatelj.

Međutim, majka lijepe Ludmille se "potrudila" da razotkrije vezu svoje kćerke i Gabriela Jesusa. Naime, ona je pratila svoju kćerku na njenoj evropskoj turneji, a kada je na svom Instagramu objavila fotografiju sa Jesusom postalo je jasno da je u društvu lijepe Ludmille i zvijezde Cityja.

Ubrzo su britanski mediji "iskopali" da su Ludmilla i Jesus uživali na romantičnom odmoru na Ibizi prošlog mjeseca prije nego što se ofanzivac Građana morao vratiti u Manchester na vrijeme za novu sezonu Premier lige.

Očekivano, atraktivna Ludmilla je ubrzo zaludila britanske tabloide koji su odlučili brže bolje saznati što više o njoj.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mer12
sta je ovdje atraktivno vise lici na musko nego na zensko
13 1
Edin Merlin
Atraktivnija je moja poznanica Hasmeta Selimovic !!!!
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi