Dejana Živković na Instagramu poslala skrivenu poruku Džumhuru?

Srbijanska starlera ponovo privlačni pažnju

Dejana Živković na Instagramu poslala skrivenu poruku Džumhuru?

S. Grebović

Sada već bivša djevojka Damira Džumhura, Dejana Živković objavila je fotografiju na svom Instagram profilu uz opis koji su mnogi povezali da je upućen upravo najboljem bh. teniseru.

Veza između Damira i Dejane nije trajala dugo, svega par mjeseci. Činilo se kako su jedno za drugo, jer su često na društvene mreže objavljivali fotografije na kojima uživaju u svojoj ljubavi, da bi početkom godine ovoj romansi došao kraj.

Mnogim ljubiteljima tenisa je ostalo u sjećanju kako je Džumhur možda i najbolje partije u svojoj karijeri pružao dok je bio u ljubavnoj vezi sa Dejanom.

Srbijanska starleta je poslije Damira utjehu pronalazila u drugim muškarcima, a jedan od njih je bio izvjesni Jovan Vukotić koji je imao poprilično debeo policijski dosije zbog čega je bio uhapšen.

Dejana je danas objavila sliku na svom Instagram profilu kako pozira u bikijinu uz opis: "Nemojte nikome dozvoliti da troši vaše vrijeme", što su mnogi povezali upravo sa Damirom i njihovom ljubavnom romansom s obzirom da je Dejana svojevremeno isticala, ako je vjerovati srbijanskim tabloidima, s Damirom uzaludno potrošila svoje vrijeme.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

2020 is in 6months . Dont let anybody waste your time. 🍒

Objavu dijeli DEYANA (@dejanazivkovic)

Top Komentari

tuzlaak
konjska glavo
16 0
VelaHavle
Oooj sta su pozvezali i napisali clanak... sanse se vjerovatno mjere u promilima da je mislila na Dzumhura, posto je ooslije njega imala 5 ili 6 frajera... ovo je vjerovatno najdebilniji clanak u historiji
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije