Del Potro zbog korone ostao bez lijepe manekenke: "Gotovo je"
Instagram

"Nemamo nikakav kontakt"

Del Potro zbog korone ostao bez lijepe manekenke: "Gotovo je"

Vezi između Juana Martina del Potra i zanosne Sofije Jimenez došao je kraj.

Argentinski teniser je sa manekenkom Sofijom vezu počeo u decembru 2018. godine, po objavama na Instagramu se moglo zaključiti da su 'zaljubljeni do ušiju', međutim više nisu zajedno.

Tokom razdoblja koronavirusa, odnosno karantene, par se udaljio i donio odluku da svako krene svojim putem.

"Da, istina je. Juan i ja smo prekinuli", potvrdila je Sofija glasine gostujući u showu "Los Angeles de la Mancanza, pa potom dodala:

"Vrijeme samoizolacije je imalo veliki utjecaj na nas i bilo je povezano sa mnogo neizvjesnosti. Trenutno nemamo nikakav kontakt. Vratila sam se svojoj majci nakon što smo živjeli zajedno", otkrila je Sofija uz napomenu da su i prije pandemije imali određenih problema u vezi.

Del Potro se po pitanju veze sa Sofijom nije oglašavao. U proteklom periodu je boravio u Miamiju na rehabilitaciji koljena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi