Del Potrova bivša u akciji: Objavila perverzne fotografije, na nekima i gola

Slobodnijeg je duha

Del Potrova bivša u akciji: Objavila perverzne fotografije, na nekima i gola

Iako se u Argentini bavi pjevanjem i glumom, Jimenu Baron mnogi pamte po ljubavnoj vezi sa teniserom Juanom Maneulom del Potrom.

Ljubavna afera između Jimene i Juana Manuela trajala je prilično kratko, ni godinu dana, a tabloidi su špekulisali da je za prekid 'krivac' teniserov otac koji je navodno bio unajmio privatnog detektiva da je prati.

Cijelu priču danas su ostavili oboje iza sebe, Jimena je u međuvremenu sreću pronašla u zagrljaju drugog muškarca, a nerijetko na društvenim mrežama objavljuje i atraktivne fotografije koje doslovno nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Sada je objavila novu seriju, iz svih mogućih poza i uglova iz svog kreveta, a na nekima je i gola, u kadi, ili samo ogrnuta peškirom.

Očigledno je Jimena slobodnijeg duha, a kako to ne smeta njezinom dečku, brojka sljedbenika na društvenim mrežama iz dana u dan sve više raste. Samo na Instagramu je na brojci 5,4 miliona...

Za vrijeme veze između Jimene i Juana Manuela šuškalo se i kako su imali seks u toaletu već na prvom "sastanku", što je ona demantovala, iako je odnos bio uistinu buran.

"Srela sam se sa Del Potrom na zabavi i pričali smo. Bio je sa prijateljima, ja također. Nisam od one vrste žena koje će imati seks u toaletu tuđe kuće. To radim kod kuće u krevetu gdje znam da će sve biti perfektno", ispričala je nedavno.

Danas je u vezi sa plesačem Maurom Kacom.

Top Komentari

Chupy
Jest ruzna u pm
0 1
Vagabundo
Nemojte nam vise objavljivati ovakve bzv.picke,ako ste vec postali porno sajt,dajte nam najbolje
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.