Djevojka slavnog nogometaša prošetala u prozirnoj haljini i tangama

Na modnoj pisti

Djevojka slavnog nogometaša prošetala u prozirnoj haljini i tangama

Edmir Škorić

Poznati nogometaši danas zarađuju desetke ili stotine miliona eura baveći se sportom i reklamirajući razne brendove, pa su naravno shodno tome pravi mamac za lijepe žene.

Dele Alli je igrajući na visokom nivou za Tottenham stekao veliku popularnost. On je član Spursa bio od 2015. do 2022. godine i upravo je kroz nastupe u londonskom klubu stekao status engleskog reprezentativca, ali i postao prepoznatljiv širom svijeta.

Iako je početkom godine potpisao za Everton, gdje je odigrao samo 13 utakmica, ovog ljeta prešao je u turski Bešiktaš na posudbu. S obzirom na novac koji posjeduje, kao i veliku popularnost, nije ni čudo što su oko njega uvijek ljepotice.

Bio je s kćerkom Pepa Guardiole, a sada je s njim u vezi manekenka Cindy Kimberly. Njih su paparazzi ovog ljeta već "hvatali" tokom Italije, gdje su oboje ljetovali zajedno, a neke pikantne fotografije poput ove ispod obilazile su naslovnice tabloida.

Njegova nova djevojka izuzetno je zgodna, a sada se pojavila na modnoj pisti u prozirnoj haljini i u tangama.

Oglasi

Cindy je sudjelovala u kolekciji Mirror Palais koju je sastavio dizajner i vlasnik Marcelo Gaia.

Crnokosa ljepotica izašla je na modnu pistu u bijeloj haljini i bijelim štiklama te je fotografije podijelila na Instagramu.

Kada je imala samo 17 godina, Cindy je bila u vezi sa Justinom Bieberom. Ona je tada bila studentica i zarađivala je samo 2,90 funti po satu čuvajući djecu, ali ubzro je njen život doživio velike promjene i postala je i slavna i bogata i voljena osoba.

Također je bila romantično povezana s legendom Formule 1 Sir Lewisom Hamiltonom 2019., iako je u to vrijeme inzistirala na tome da su njih dvoje bili "samo prijatelji".

Trenutno je sa Allijem u Turskoj, a koliko će njihova ljubav trajati i da li je beskonačna, ostaje da se vidi...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi