Zbog izazovne Kanađanke Dele Alli ostavio kćerku Pepa Guardiole

Pronašao novu djevojku

Zbog izazovne Kanađanke Dele Alli ostavio kćerku Pepa Guardiole

E. Škorić

Zvijezda Tottenhama Dele Alli okončao je ljubavnu vezu sa Marijom Guardiolom, kćerkom menadžera Manchester Cityja Pepa Guardiole.

Dele Alli je ranije ove godine prekinuo sa Ruby Mae, pa su ga mediji u nekoliko puta "uhvatili" u trenucima dok ljubi 20-godišnju Mariju, ali i s njom je nekadašnji reprezentativac Engleske raskinuo.

Čini se da je presudila manekenka Nicole Barry iz Kanade, koja je privukla pažnju engleskog nogometaša, a on zbog nje na kraju ostavio Pepovu kćerku.

Ne postoji zvanična potvrda da je Dele Alli uplovio u vezu s Nicole, no ne sumnjamo da će prije ili kasnije osvanuti njihova zajednička fotografija na internetu.

Ako to ne učine sami, onda će to napraviti engleski mediji i paparazzi koji prate svaki korak poznatih ličnosti, naročito nogometaša i manekenki.

Fotografije nove Allijeve djevojke pogledajte ispod:

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CJWqDt0heWq/?utm_source=ig_embed&ig_rid=2d39b235-816e-409d-9a91-2ce5e32b77d7[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CVQ_zVylY4K/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CTx8uAKoDsO/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CTQO5_LsmZV/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CQY_GL-F6LN/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CIrQapxh73D/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CDy6REyhkKM/[/instagram]

Promo

Top Komentari

King_Kenny
...ako hoce Guardiolina mala ja nemam nista protiv da uskocim na upraznjeno mjesto.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi