Dele Alli odlučio da se počasti i kupi automobil od 250.000 funti

Nije štedio

Dele Alli odlučio da se počasti i kupi automobil od 250.000 funti

E. Čaušević

Dele Alliju baš ne ide najbolje prethodnih mjeseci u Tottenhamu jer ima dosta problema s povredama.

Alli nikako da se vrati u formu koja ga je krasila prije nekoliko sezona kada je bio jedan od najboljih igrača u Premiershipu. Englez ima velikih problema s povredama, ali je strpljiv i vjeruje da će sve doći na svoje.

Igrač Tottenhama ponovo se našao u centru pažnje engleskih tabloida nakon što se odlučio počastiti novim automobilom. Alli je kupio luksuzni Rolls Royce, a za ovaj model platio je čak 250.000 funti.

Rolls Royce je itekako popularan među igračima u Engleskoj, a prvi koji je postao simbol ove kompanije bio je George Best. Nakon toga mnogi igrači su krenuli njegovim stopama, a sada se u ovom društvu nalazi i Dele Alli.

 Alli splashed out £250,000 on his Rolls Royce Wraith motor

Top Komentari

Ninoox
Njemu kupit auto od 250 000 funti, ko meni golfa dvicu od 900 km
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi