Eriksen demantovao da je Vertonghen spavao s njegovom ženom, a onda se oglasio i Belgijanac

Pravi skandal u Tottenhamu

Eriksen demantovao da je Vertonghen spavao s njegovom ženom, a onda se oglasio i Belgijanac

E. Čaušević

Engleski mediji objavili su danas da Tottenham trese veliki skandal, te da su u centru pažnje Christian Eriksen i Jan Vertonghen.

Mediji na Otoku objavili su da su itekako zaoštrene stvari u svlačionici londonskog kluba, a sve zbog Eriksena i Veronghena. Navodno, Vertonghen je optužen da je spavao sa ženom svog saigrača Sabrinom.

Ova vijest došla je u centar pažnje javnosti u Engleskoj, a navodno fizički sukob između njih dvojice spriječio je Harry Kane. Čak je objavljena fotografija na kojoj se vidi da Vertonghen ima masnicu ispod oka, te navodno ju je dobio kada ga je Eriksen udario.

No, danski igrač se naskon svega oglasio na Twitteru i poručio da su to lažne informacije. Eriksen je napisao da je to sr*nje i da nije tačno ono što pišu mediji u Engleskoj.

Njegov status podijelio je upravo Vertonghen i na taj način sam demantovao engleske medije da je spavao sa ženom svog saigrača.

Top Komentari

mer12
izmislili Engleski mediji da bi nasli izgovor za 7 golova, ovako oni uvjek lazu da se izvuku...
11 2
tuzlaak
Zaklela mu se alahom da se nije *****la...
6 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti