Nadimak mu je Crv i veliki je šampion: "Spavanje sa drugom djevojkom svake noći mi je postalo posao"

Čuveni košarkaš otkrio detalje

Nadimak mu je Crv i veliki je šampion: "Spavanje sa drugom djevojkom svake noći mi je postalo posao"

Admin Čaušević

Čuveni Dennis Rodman nije samo bivši NBA igrač. Tokom svoje karijere osvojio je pet NBA šampionskih prstenova, dva sa Detroit Pistonsima te tri sa Chicago Bullsima. i bio je jedan od najboljih skakača u historije lige.

Član prestižne košarkaške Kuće slavnih od 2011., uvijek je bio svojeglav i kontroverzan tip na terenu i izvan njega, gdje su njegove ekscentričnosti, posebno sa ženama, na kraju zasjenile njegov učinak na parketu.

U svojoj autobiografskoj knjizi "I Should Be Dead By Now: The Wild and Crazy Times of the NBA's Greatest Rebounder" što bi u prevodu: "Do sad sam trebao biti mrtav: Divlja i luda vremena najboljeg NBA skakača", ima puno detalje kao što je njegov seksualni život prije nego što je upoznao Carmen Electru, jednu od protagonistica 'Baywatcha', s kojom je imao burnu i medijsku romansu. I kako navodi ona je bila ta koja je promijenila njegov način odnosa prema ženama.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CongFEHyT1Y/?hl=en[/instagram]

Crv, kako su ga zvali, pokušavao se riješiti svoje navike da svake večeri izlazi s novom djevojkom, ali je doživio šokantno otkriće da je seks postao posao. Ubrzo nakon toga počeo je izlaziti s Electrom i rekao je da je s njom našao ljubav, iako nakratko.

"Ne znam šta je to bilo. Možda zato što sam, u tom trenutku svog života, imao seks s mnogo različitih žena. Toliko mnogo da je to, ponekad, postalo posao. S Carmen je bilo drugačije. Bilo je lijepo biti s nekim ko čeka pravo vrijeme, pravo mjesto, pravo trenutak."

Oglasi

Prisjetio se kako je zauvijek upamtio jedan izlazak sa poznatom glumicom: "Zar stvarno živiš ovdje?", upitala je Carmen kad ju je prvi put odvela svojoj kući.

Rodman je računajući vezu i brak sa Electrom bio u periodu od 1998. do 1999. godine

"Da", rekao je Rodman. "Otišli smo jesti sushi, došli smo kući, legli smo na krevet i gledali se i pričali, pričali, pričali. Bila je tamo četiri ili pet dana, spavala je u mojoj kući, u mom krevetu, i nikad nismo vodili ljubav. Bilo je to nešto nestvarno", objašnio je on.

Bviša zvijezda Pistonsa i Bullsa pokazala je svoje najahumanije lice sa ženom u koju se zaljubio i nije mu smetalo što se fotografisala za PlayBoy. Jedno vrijeme je bio i u vezi sa Madonnom.

Poznata je bila njegova priča kako je tri puta slomio penis dok je vodio ljubav, jednom se to desilo na brodu. Navodno je spavao sa više od 2.000 žena.

Rodman je znao organizovati divlje zabave koje bi i trajale do 48 sati

"Bilo je to u Dallasu, moja tadašnja djevojka i ja smo sve radili i ona mi je rekla: 'Dođi do kraja broda, želim da dotrčiš i skoči mi u pi*ku...' Mislio sam da je to super, pa sam potrčao i skočio na nju i odjednom... Oh, krv posvuda. Bijela djevojka s krvlju posvuda. Vikala je, 'O moj Bože, on je mrtav , on je mrtav! Ubila sam ga! Rekao sam, 'Ne, dušo, upravo sam slomio penis.'"

Iako ima 62 godine i odavno je u košarkašoj penziji Rodman je i dalje jako interesantan svim medijima jer svaki put otkrije nešto novo.

Top Komentari

stranputica
Djedica ostario.....đe ste njega našli.....inače nevjerovatan igrač, gdje god da se lopta odbije on je tu....đe bi mu bio kraj, da imao dobar šut....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi