Dennis Rodman poslao poruku napadaču, a mislio da se obraća ženi: Dušo, ostani dobra u tome!

Komedija slavnog košarkaša

Dennis Rodman poslao poruku napadaču, a mislio da se obraća ženi: Dušo, ostani dobra u tome!

Midhat Šljivak

Dennis Rodman ponovo je u centru pažnje.

Čuveni NBA igrač je, kao i mnogi poznati, razvio biznis personalnim porukama i naplaćuje ih 600 dolara.

Njemu se javio napadač italijanskog SPAL-a Andrea Petagna. Želio je dobiti uspomenu od Rodmana, ali je čuveni košarkaš mislio da se obraća ženi.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CA-Gm6KC-nX/[/instagram]

"Andrea. Zar ovo nije nevjerovatno? Dennis Rodman te zove, Andrea. Buldožer. Šta to znači? To znači da puno zabijaš. Imam nešto za tebe. Imam kćerku koja se zove Trinity. Trenutno je najbolja fudbalerka na svijetu. Proguglaj je. Jednom ćeš se suočiti s njim i reći mi: Znaš šta, bio si u pravu, dobra je baš kao ja. Buldožer je, ali je i Rodman: Dušo, tvoji prijatelji te stvarno vole. Poštovanje i nastavi raditi ono što radiš", rekao je Rodman.

Zaista je nevjerovatan...

Top Komentari

Penderinos
Jest al neka bradata treba
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti