Depay se šokirao kada se vratio kući nakon utakmice protiv Nice

Ukradene stvari u vrijednosti od 1,5 miliona eura

Depay se šokirao kada se vratio kući nakon utakmice protiv Nice

E. Čaušević

Holandski fudbaler Memphis Depay sinoć je prijavio policiji da je njegova kuća opljačkana.

Depay na svu sreću tokom pljačke nije bio u kući, ali je ostao u šoku kada je vidio šta se desilo. Holanđanin je brzo pozvao policiju koja je potvrdila da je njegova kuća opljačkana u vrijeme utakmice Lyon - Nica.

Ono što je uzdrmalo Depayja, ali i francusku javnost jeste da je iz njegove kuće ukradeno dosta stvari i to u vrijednosti od 1,5 miliona eura. Predsjednik Lyona, Jean-Michel Aulas, je potvrdio da se Depay još uvijek nalazi u šoku zbog svega što se sinoć desilo.

"Van sebe je. Imao je dosta vrijednih stvari u kući koje su mu puno značile. Jednostavno je bio šokiran kada je vidio šta se desilo. Naši igrači nisu doživljavali ovakve stvari. Policija radi punom parom da pokuša otkriti ko je to uradio", rekao je Aulas.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi