Drogba završio u krevetu s drugom ženom, u vodu je bacio 20 godina braka
Screenshot: Youtube

Objavljen i snimak

Drogba završio u krevetu s drugom ženom, u vodu je bacio 20 godina braka

E. Škorić

Legenda Chelseaja Didier Drogba objavio je da se razveo od supruge Lalle Diakate koju je upoznao devedesetih u Parizu i koju je oženio 2011. godine.

Slavni nogometaš je svoju suprugu i svoj porodični život uglavnom sakrivao od javnosti i malo se znalo o tome, ali Drogba je sada bio prisiljen da objavi izjavu u kojoj je potvrdio kraj braka zbog prevare.

Naime, objavio se video na kojem Drogba s nepoznatom ženom gol leži u kreveti.

"Nisam navikao govoriti o svom privatnom životu, ali zbog špekulacija u medijima, mogu da potvrdim da smo nažalost nakon 20 godina zajedničkog života, Lalla i ja prošle godine donijeli tešku odluku da svako krene svojim putem. I dalje smo veoma bliski i glavni su nam prioriteti zaštiti našu djecu", kazao je Drogba.

Top Komentari

MaDaj
Najveći problem mog života je tko koga ebe... hvala na informacijama, šta bih ja bez vas lol
13 1
nedoni46
Tri mu noge napravio caca, dvije duze jedna malo kraca
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi