Reklama u kojoj je Maradona napravio klasično fudbalsko svetogrđe

Snimljena još 2006. godine

Reklama u kojoj je Maradona napravio klasično fudbalsko svetogrđe

A. Čaušević

Diego Maradona će ostati upamćen kao najbolji fudbaler svih vremena, barem za mnoge. 

Rivalstvo Argentine i Brazila je možda i najveće na svijetu kada su u pitanju reprezentacije, a 2006. godine tokom snimanja jedne reklame Maradona napravio pravo fudbalsko svetogrđe.

Naime, Maradona je obukao dres brazilske reprezentacije kako bi promovisao piće. Na reklami počinje intoniranje himne Brazila, u kadru su Ronaldo, Kaka, a onda i legendarni El Pibe.

Maradona se odjednom probudio u dresu Argentince s porukom: "Na sreću, u pitanju je noćna mora".

Top Komentari

felix__27
Zaista nemam nista protiv Maradine jedan od najboljih ikad al hanite malo pa samo Maradona pusti. Gledali smo to sve ksd je trebalo Toliko isforsirste informacije da nam postanu mrske
1 7
Penderinos
Da je igrao s navedenim za Brazil bio bi uvjerljivo najbolji igrac svih vremena
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti