Reakcije sve govore: Cijeli svijet u šoku zbog smrti Maradone

Preminuo u 60. godini

Reakcije sve govore: Cijeli svijet u šoku zbog smrti Maradone

E. Čaušević

Mediji u Argentini objavili su večeras da je legendarni Diego Maradona preminuo u 60. godini života.

Maradona je nedavno morao na hitnu operaciju zbog krvarenja na mozgu i sve je prošlo u najboljem redu. Prije desetak dana pušten je na kućno liječenje, ali se danas sve zakomplikovalo.

Argentinski mediji objavili su da je Maradona doživio srčani udar i da jednostavno nije bilo spasa. Njegova smrt je potresla cijeli svijet jer je jasno kakav trag je ovaj čovjek ostavio.

Na društvrenim mrežama svi objavljuju vijesti o njegovom preranom odlasku i jednostavno niko ne vjeruje da ga više nema. Smrt Maradone je uzdrmala jednostavno cijeli svijet voljeli fudbal ili ne.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi