Drama se nastavlja: Dokazano da je Maradonin doktor falsifikovao njegov potpis

Luque glavni osumnjičeni

Drama se nastavlja: Dokazano da je Maradonin doktor falsifikovao njegov potpis

E. Čaušević

Istraga smrt legendarnog Diega Maradone još uvijek traje, a argentinski mediji objavili su nove rezultate.

Maradona je preminuo prije nekoliko mjeseci što je žestoko uzdrmalo fudbalski svijet. No, ubrzo nakon toga počele su sumnje da nije primao medicinsku pomoć koju je trebao, te je otvorena istraga zbog njegove smrti.

Jedan od glavnih osumnjičenih je njegov doktor Leopoldo Luque jer se ne poklapaju stvari koje je on izjavio nakon Maradonine smrti sa svim onim što se zaista dešavalo.

Istraga je čak dokazala da je Luque falsifikovao Maradonine potpise na ključnoj dokumentaciji tokom liječenja.

Dokazano je da je Luque sada jedan od glavnih osumnjičenih za smrt Maradone, a čini se da ovaj doktor zaista krije neke mračne tajne.

Nakon što je Maradona preminuo on je bio prvi koji je objavio fotografiju s njim, te organizovao press konferenciju na kojoj se rasplakao, te je objašnjavao svima kako je Maradona odbijao svoju terapiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi