Maradona u testamentu ostavio samo tri stvari, sin u nevjerici!

Advokat otkrio detalje

Maradona u testamentu ostavio samo tri stvari, sin u nevjerici!

A. Čaušević

Mjesec i pol nakon smrti Diego Maradona nema mira. Kako to obično biva kada umre slavna i bogata ličnost slijedi borba za naslijeđe. 

Sebastian Baglietto, osoba zadužena za naslijeđe legendarnog fudbalera na ptanje šta je najvrijednije što Maradona ostavlja odgovorio: "Radost koju je dao svijetu."

O detaljima je bolje upoznat Matias Morla koji je otkrio kako je Mali Zeleni u testamentu ostavio, vjerovali ili ne, samo tri automobila.

Ta vijest je šokirala Diega Armanda Maradonu juniora koji je odmah najavio da će putovati za Buenos Aires što nije uradio kada mu je umro otac.

"Glavna namjera ovog putovanja je da se oprostim od oca pošto nisam bio prisutan na sahrani", rekao je on za Il Mattino.

Međutim, sin kojeg je Maradona dobio sa Cristanom Sinagrom želi i da raščisti neke stvari oko testamenta.

"Bio sam iznenađen kada je advokat Morla rekao da su u testamentu samo tri vozila, mnogo je tamnih strana, želim da sve raščistim", dodao je.

Svaki Maradonino dijete ima posebno zastupnika i čini se da borba za naslijeđe, kakvo-takvo, tek slijedi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi