Ko je čini sretnom? Diletta Leotta sa cvijećem u rukama, osmijeh ne skida s lica

Izgleda sretno i zadovoljno

Ko je čini sretnom? Diletta Leotta sa cvijećem u rukama, osmijeh ne skida s lica

Edmir Škorić

Lijepa i zgodna sportska novinarka Diletta Leotta već neko vrijeme je sama.

Prošle godine Diletta je imala vezu sa atraktivnim i veoma poznatim turskim glumcem Canom Yamanom. Izgledalo je kako je Italijanka konačno pronašla pravog muškarca za sebe, on ju je vodio svojim roditeljima u Istanbulm, kupio prsten od 40.000 eura i zaprosio je, ali Diletta nije bila dovoljno spremna za brak.

Na kraju, prekinuli su, a mediji u Italiji pisali su da je Diletta donijela takvu odluku ponajviše zbog toga što je turski glumac bio previše ljubomoran i njegove neke mane bile su previše odbojne zgodnoj voditeljici.

"Čini se da Diletti treba puno više od njegovog šarma i atraktivnog izgleda", pisali su Italijani, dok je Diletta i dalje bila veoma posvećena svojoj karijeri. Iako se povezivala s mnogim zgodnim muškarcima, vjeruje se da je danas sama.

Ipak, to bi moglo da se promijeni veoma brzo, jer je na adresu milanskog Radija 105 za koji radi stigao veliki buket s ružama uz poruku za Dilettu. To je potaknulo nove glasine o njenom privatnom životu, pa je očito da postoji ili neko njoj veoma drag s kojim je otvorila novu vezu ili jednostavno neko ko na sve načine želi doprijeti do njena srca...

Diletta radije sakriva svoj privatni život, a najviše vremena provodi s prijateljima i radnim kolegama. Fokusirana je na posao, mada je činjenica da tako lijepa i zgodna žena uvijek ima udvarače, pa cvijeće na adresi i slične stvari nisu nešto na šta se Diletta već nije navikla.

No, tek u narednim danima bismo trebali saznati da li je to cvijeće stiglo kao poklon od tajnog obožavatelja ili najnovije Dilettine ljubavi...





Top Komentari

Krosteutegurovic
Mogla bi se ova Diletta opaliti i to sa apetitom. Ne bi joj marke uzeo.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi