Ovdje će da bude burno: Zlatan oči u oči sa Dilettinim ljubavnikom
Foto - Instagram

Festival donosi susret

Ovdje će da bude burno: Zlatan oči u oči sa Dilettinim ljubavnikom

M. Šljivak

Italijanska voditeljica Diletta Leotta iza sebe ima buran period.

Mediji na Apeninima su u posljednje vrijeme povezivali ovu ljepoticu sa turskim glumcem Canom Yamanom, ali i ponovo sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Navodno su Diletta i Zlatan zajedno proveli novogodišnju noć što je otkrio izvor za magazin Oggi.

"Proveli su novogodišnju noć zajedno. Druženje je počelo od 21.20 i trajalo je do 00:15. Tada su se svjetla ugasila i više se nisu upalila", rekao je za Oggi.

Međutim, Diletta je nedavno viđena kako razmjenjuje poljupce i zagrljaje sa turskim glumcem, a sve je došlo do toga da će uskoro Can i Zlatan biti oči u oči.

Obojica su prihvatili učešće na festivalu Sanremo. Tamo će biti gosti, a kako će Zlatan bit tu tokom svih noći festivala, sastanak će biti neizbježan.

Bit će interesantno vidjeti šta će se desiti između dvojca koji se povezuje sa Dilettom.

Top Komentari

ryan.giggs
Sportski portal.
12 0
Penderinos
Bit ce double penetration i riješen problem
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.