Diletta Leotta se s novim dečkom družila na terasi njene kuće, fotografije dospjele u javnost

Zanosna Sicilijanka

Diletta Leotta se s novim dečkom družila na terasi njene kuće, fotografije dospjele u javnost

Edmir Škorić

Italijanska sportska novinarka Diletta Leotta ponovo puni stupce lokalne žute štampe.

Magazin Chi objavio je niz fotografija koje pokazuju zgodnu Leottu u društvu s Giacomom Cavallijem. Par je bio zajedno na terasi njene kuće u Milanu i čini se da nije riječ samo o prijateljstvu kako su ranije pokušavali predstaviti svoj odnos.

Ovo nije prvi put da su novinari u Italiji uočili Dilettu u društvu Cavallija. Dešavalo se ranije da napuštaju istu kuću ili isti restoran, ali su to radili u određenim vremenskim razmacima kako bi sakrili tragove o svojoj navodnoj ljubavnoj avanturi.

Diletta zna da je paparazzi prate u stopu, pa je lukavo bila distancirana od svog navodnog dečka i tokom druženja na terasi, želeći od javnosti sakriti svoj privatni život.

Oglasi

Vjeruje se da su Diletta i Giacomo zajedno već mjesecima, još od prošle zime, ali da nisu nikada javno obznanili vezu. On je 28-godišnji model s diplomom ekonomije i s Dilettom dijeli razne interese, a oboje obožavaju jedrenje.

Top Komentari

E.Car
Dileta vjeruj da bi nam sex bio nezaboravan, barem za jedno od nas dvoje. Ako si za javi se, pa da se dogovorimo da se nađemo na pola puta.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi