Ovu fotografiju Dilette Leotte društvene mreže istražuju danima: Možete li uočiti neobičan detalj?

Ovu fotografiju Dilette Leotte društvene mreže istražuju danima: Možete li uočiti neobičan detalj?

Edmir Škorić

Diletta Leotta je prije nekoliko dana objavila fotografiju s mora, koja je kao i većina njenih objava izazvala mnogo reakcija.

Zgodna sportska novinarka ugodno se smjestila na dasci za surfanje, a osim njene ljepote i zgodnog tijela, mnoge je oduševio prizor i more kojim je okružena.

Nema nikakve sumnje da Diletta uživa na moru, u danima odmora, nakon još jedne sezone Serije A u kojoj je iz vikenda u vikend izvještavala sa raznih italijanskih stadiona.

Na dotičnoj slici koja je nastala na Liparskim otocima postoji jedan čudan detalj. Oni najzagriženiji fanovi novinarke zumirali su fotografiju kako bi pokušali otkriti zbog čega je njena lijeva noga u nekakvom neprirodnom položaju.

Većina smatra da je fotografija retuširana i da je tu negdje pošlo po zlu, a da to Diletta nije ni shvatila, pa loše editovanu fotografiju pustila na Instagram, mada će čudni detalj ostati misteriozan.

Oglasi

Inače, Diletta je posljednjih dana dok je na odmoru objavila mnogo fotografija i na svakoj blista kao i inače.

Top Komentari

E.Car
Ništa tu nije čudno nego se njeno veliko dupe rasulo po daski. Ko nije imao ženu pored sebe sa takvim atributima njemu jeste čudno ali to je prirodan položaj kad leži žensko na leđima i .....
3 4
axel42
Možemo! Glupi ste, jb vas Diletta!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi