Diletta se prisjeća kako su procurile njene fotografije: Prestala sam da dišem, bilo je tragično

Hakeri joj provalili u računar

Diletta se prisjeća kako su procurile njene fotografije: Prestala sam da dišem, bilo je tragično

Edmir Škorić

Prije nekoliko godina internetom su počele da kruže fotografije eksplicitnog sadržaja zgodne italijanske sportske novinarke Dilette Leotte.

Lijepa Diletta bila je žrtva hakerskog napada, neko je iz njenog mobitela uspio izvući mnoge fotografije na kojima je bila potpuno gola. Naravno, njoj je preostalo samo da sve to prijavi policiji, ali danas se nerado sjeti tih trenutaka.

“Dobro se sjećam tog trenutka. Moj prijatelj mi je rekao da su izašle moje fotografije, a ja sam odgovorila da sigurno nisu moje, da to nisam ja, razmišljajući o fotomontažama. Poslao mi je prvu fotografiju i osjetila sam prazninu iznutra, disanje mi je prestalo više od deset minuta, mislim da jednostavno nisam mogla disati. Bio je to tragičan trenutak", izjavila je Leotta.

"Mislila sam da je moj život gotov, da nikada neću izaći iz kuće jer sam mislila da ljudi neće moći prestati da gledaju u mene i da prestanu da pričaju. Te su fotografije, na nekima sam još bila maloljetna, bile fotografije koje nikome nikada nisam poslala, bile su u mom računaru koji je hakiran", dodala je.

I takve su stvari "pogurale" Dilettu, postala je još popularnija, a danas se o njoj svakodnevno piše po cijelom svijetu.

Ona trenutno prati utakmice Serije A, a iza je nje još jedna neuspješna veza nakon što ju je, barem tako tvrdi štampa u Italiji, ostavio turski glumac Can Yaman s kojim je bila mjesecima i za kojeg se planirala i udati.

Oglasi