Diletta Leotta shvatila da lijepe oči ne otvaraju sva vrata: "Nikad nisam bila tako gadno odbijena"

Vraćeni s vrata kluba

Diletta Leotta shvatila da lijepe oči ne otvaraju sva vrata: "Nikad nisam bila tako gadno odbijena"

Eldar Ganibegović

Diletta Leotta i Loris Karius jedan su od najpoznatijih parova kada je sport u pitanju. No, ni njima se sva vrata ne otvaraju na lijepe oči, u šta su se sada i sami mogli uvjeriti u Berlinu.

Sportska novinarka Diletta Leotta i golman Loris Karius zajedno su od jeseni 2022. godine. Otada do danas su postali jedan od najpoznatijih svjetskih parova.

Nekadašnji golman Liverpoola je početkom 2024. godine zaprosio Italijanku s kojom je prije toga ostvaren i u ulozi roditelja.

Njih dvoje žive u različitim zemljama jer je Lloris Karius pod ugovorom sa Newcastleom, gde je trećigolman, a Leotta živi u Milanu, sa njihovom kćerkom Arijom.

Međutim, Diletta i Karius uspijevaju da se sastanu onoliko često koliko im vrijeme to dozvoljava. Njih dvoje su krajem marta imali nekoliko dana odmora, a poznata novinarka iz Italije poželjela je da ode u berlinski klub Berghain.

Riječ je o klubu u glavnom gradu Njemačke u kojem je selekcija članova prilično stroga. Diletta Leotta i Karius su to iskusili iz prve ruke.

Oglasi

"Stvarno sam željela da idem u Berghain, klub u koji je veoma teško ući. Stigla sam tamo lijepo obučena i s velikim osmijehom se pozdravila. 

Nikada nisam bila odbijena na tako gadan način. Lloris mi je rekao da odem jer ne možete insistirati tamo ako je odgovor ne", rekla je novinarka, a prenosi Marca. 

Hoće li Loris Karius u Italiju?

Diletta Leotta htjela bi da Loris Karius dođe da igra u Italiju. Jasno, razlog tome je kako bi par bio bliže jedan drugom.

"Uvijek mu govorim da igrači koji dođu da igraju u Seriji A onda se zaljube u Italiju i često tamo ostanu da žive zauvijek. Mislim da bi se to moglo dogoditi i njemu.

Nadam se da će napraviti najbolji izbor za svoju karijeru. Možda Monza... 

Bila bih sretna kada bi mogao doći i igrati ovdje, biti blizu svoje porodice. Jako je teško doći do Newcastlea, nema direktnih letova", rekla je Diletta Leotta za TuttoSport.

Top Komentari

ambermen
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim----> do.my/bkmaca
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi