Diletta Leotta 'zaboravila' obući grudnjak i izazvala reakcije: "Zna li Karius..."

Ponovo je oduševila

Diletta Leotta 'zaboravila' obući grudnjak i izazvala reakcije: "Zna li Karius..."

Edmir Škorić

Najnovije fotografije s društvenih mreža koje je popularna voditeljica objavila izazvale su brojne komentare.

Diletta Leotta je stekla popularnost kao voditeljica sportskih emisija na kanalima poput Sky Sport Italia i DAZN. Također je poznata po svom angažmanu kao reporterka na fudbalskinm događajima, uključujući prijenose Serije A.

Osim svog rada kao sportska novinarka, Leotta je također aktivna na društvenim mrežama, gdje ima velik broj pratitelja i često dijeli fotografije i sadržaj iz svog profesionalnog i osobnog života.

Diletta Leotta je postala poznata po svojoj ljubavi prema sportu, profesionalizmu i šarmu, što je učinilo da je mnogi poštuju i vole kao televizijsku voditeljicu i novinarku.

Na kraju je zgodna Italijanka nakon niza neuspješnih veza pronašla pravu ljubav. Ona je u vezi sa njemačkim golmanom Lorisom Kariusom, s kojim ima dijete, a sada je potvrdila da će početkom ljeta, odnosno u junu, biti održano vjenčanje.

Oglasi

"Spremni smo se zajedno, kao porodica, posvetiti ovom našem novom velikom cilju!, napisala je voditeljica Dazna na Instagramu, pokazujući prsten koji je dobila od Lorisa Kariusa dok je još bila trudna.

Između Leotte i Kariusa bila je prava ljubav na prvi pogled: "Večeri kad sam ga upoznala rekla sam prijateljicama: Upoznala sam čovjeka svog života", rekla je prije nekog vremena. Prvi susret, u Parizu.

"Svidio mi se na prvi pogled. Postojala je automatska veza među nama, posebno razumijevanje. Prvi susret je bio prirodan, slučajno smo se našli na istom mjestu. Nisam znao ko je on i on nije znao ko sam ja. Svidjeli smo se bez etiketa, takvi kakvi jesmo. Ovo se ne može uzeti zdravo za gotovo u eri u kojoj fotografije skaču posvuda između interneta i društvenih medija. Nama se dogodilo", objasnila je Leotta.

Oglasi

[instagram]https://sportsport.ba/fudbal/diletta-leotta-claudio-marchisio-loris-karius-serija-a/469643[/instagram]

A sada se našla ponovo na naslovnicama raznih portala, pošto je objavila seriju fotografija. Imala je na sebi bijeli top, ali svi su uočili samo jedno - nije nosila grudnjak.

"Loriuse, jesi li svjestan šta posjeduješ?", "Zna li Karius kakav je sretnik?", samo su neki od komentara na društvenoj mreži X od strane oduševljenih muškaraca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi