Ima rame za utjehu kao niko na svijetu: Paparazzi uhvatili Dilettu u akciji sa propalim fudbalerom

Atraktivna italijanska novinarka

Ima rame za utjehu kao niko na svijetu: Paparazzi uhvatili Dilettu u akciji sa propalim fudbalerom

A. Čaušević

Diletta Leotta, poznata italijanska sportska novinarka, ima novog dečka. Ovaj put se odlučila za fudbalera nakon što je ranije birala partnere iz nekih drugih sportova kao što je boks ili kulture.

Ono što se špekulisalo prošle sedmice dobilo je i zvaničnu potvrdu nakon što je italijanski tabloid Chi uhvatio Dilettu kako u svoj stan uvodi novog dečka - Lorisa Kariusa.

Karius je proteklih godina značajno radio na svom tijelu te postao jedan od najzgodnijih fudbalera današnjice, a ljubiteljima fudbala je poznat po sada već famoznim greškama sa finala Lige prvaka između Liverpoola i Real Madrida 2019. godine.

Tabloid je objavio detalje kako je Kairus u Italiju stigao privatnim letom, a fotografisan je kako ulazi u dom atraktivne novinarke u Milanu nakon što su se ranije upoznali u Londonu.

Do samo prije nekoliko sedmica Diletta je bila u vezi sa italijanskim modelom i influenceom Giacomom Cavalijem, ali najnovije fotografije pokazuju da to više nije slučaj.

Oglasi

Leotta i Kairus su se družili u nedjelju nakon utakmice Tottenham - Newcastle United koju je njemački čuvar mreže proveo na klupi kao i sve do sada otkako je potpisao za Svrake.

Poslije toga su se privatnim letom zajedno zaputili u Milano gdje su očigledno proveli noć u domu za mnoge najzgodnije novinarke današnjice.

S obzirom da praktično nikako ne brani Karius će imati rame za utjehu kao niko u svijetu fudbala i može se reći da će mu pozavidjeti mnoge njegove kolege.

Informacija o njihovoj vezi se pojavila prije desetak dana kada su se počeli pratiti na Instagramu, dok je Diletta intenzivno učila engleski jezik radi očigledno bolje i lakše komunikacije sa novim dečkom.

Kariusovu karijeru su svakako obilježile nevjerovatne greške u finalu Lige prvaka protiv Reala kojeg su Kraljevi dobili sa 3:1. Bilo je to 2019. godine. Kasnije su neke medicinske analize objavile da su pogreške mogle biti uzrokovane ozljedom glave nakon duela sa defanzivcem.

Činjenica je da nakon te sezone više nikad nije zaigrao za Liverpool, otišao je na dvije sezone na posudbu u turski Bešiktaš, a potom se vratio kući u Union Berlin. Od ove član je Newcastle Uniteda i još uvijek čeka na debi u dresu Svraka.

Promo

Top Komentari

Mostarac94
Propao? A presao u Newcastle Utd
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti