Senzacija godine: Dilettu je smuvao čovjek kojeg je ismijavao kompletan fudbalski svijet

Poznata voditeljica ima novog dečka

Senzacija godine: Dilettu je smuvao čovjek kojeg je ismijavao kompletan fudbalski svijet

A. Čaušević

Dilettu Leottu je uspio smuvati čovjek koji je svojevremeno završio na stubu srama zbog užasnih izdanja na terenu.

Leotta je započela ljubavnu aferu s Lorisom Kariusom. Tabloid Gente je objavio da novi par ima nešto više od prijteljstva.

Italijanka je u posljednje vrijeme usavršavala engleski, budući da je Nijemac član Newcastle Uniteda, a svi ljubitelja fudbala ga se sjećaju po njegovim užasnim intervencijama u finalu Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola 2018. godine.

Sedmični list "Gente" objavio je vijest kako je Diletta Leotta u Lorisu Kariusu našla "novog prijatelja", te se na Instagramu prate već nekoliko sedmica.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cjxi-PJrpvt/[/instagram]

Prema tvrdnjama lista Gente Leotta je ranije imala flert sa infulenceom i surferom Giacomom Cavallijem, ali je to sve ostavila iza sebe.

Oglasi

"Trenutno se čini da voditeljica ubrzava svoje učenje kako bi poboljšala engleski jezik Posao to zahtjeva i postoji potreba za jednostavnim profesionalnim ažuriranjem. Ali sada, u svjetlu glasine, pitamo se: krije li se možda iza jezičnog obogaćivanja i želja da se prošire granice njenog srca", piše Gente.

Inače, Karius je posljednjih mjeseci doživio značajnu transforomaciju, iza njega je teški period, nije ga bilo uopšte u javnosti te se u međuvremenu transformirao u jako zgodnog muškarca.

Mnogi ga čak porede sa poznatim glumcem Chrisom Hemsworthom, odnosno Thorom čiju ulogu tumači upravo australski glumac. Karius će očito biti magnet i za bolju posjetu žena na St. James Parku koje su oduševljenje njegovim izgledom.

Njegovu karijeru su svakako obilježile nevjerovatne greške u finalu Lige prvaka protiv Reala kojeg su Kraljevi dobili sa 3:1. Kasnije su neke medicinske analize objavile da su pogreške mogle biti uzrokovane ozljedom glave nakon duela sa defanzivcem.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CejIvP9s4hv/?hl=en[/instagram]

Činjenica je da nakon te sezone više nikad nije zaigrao za Liverpool, otišao je na dvije sezone na posudbu u turski Bešiktaš, a potom se vratio kući u Union Berlin.Od ove godine igra za Newcastle United i još uvijek čeka na debi u dresu Svraka.

Top Komentari

imeiime
U bosanskom rijecniku ne postoji rijec smuVao.
9 1
Mostarac94
A sinoc u Mostaru bila
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi