Diletta Leotta objavila sliku sa majkom, a zatim je potez Kariusa bio glavna tema

Sreći nema kraja

Diletta Leotta objavila sliku sa majkom, a zatim je potez Kariusa bio glavna tema

H. Zilić

Majke širom svijeta jučer su obilježavale svoj dan, a mnoge poznate ličnosti iz svijeta sporta i novinarstva su također na društvenim mrežama dijelile slike sa svojim majkama uz posebne statuse i poruke.

To je učinila i poznata italijanska sportska novinarka Diletta Leotta.

Diletta je objavila sliku sa majkom kako drže bukete ruža. Diletta je imala buket sa crvenim, a majka sa bijelim ružama.

Međutim, glavna tema je nakon toga bio Loris Karius partner Dilette Leotte.

Njemački golman i italijanska novinarka uživaju, ljubav cvijeta i čini se da su spremni da ostatak života provedu zajedno.

Za dan majki Karius je kupio pomenute bukete cvijeća Diletti i njenoj majci što je odmah izazvalo lavinu pozitivnih komentara.

Oglasi

"Tako se pazi punica", "Gospodine", "Ovo govori više od riječi", samo su neki od komentara.

Diletta i Karius čekaju dijete i mnoge je iznenadila ta vijest s obzirom da su u vezi tek nekoliko mjeseci.

Ona je stalno na relaciji Milano - London, ali čini se da bi se oboje uskoro mogli skrasiti u Italiji.

Čini se da se i njemački golman pomirio da mu karijera u fudbalu ne ide najbolje i neće biti iznenađenje ukoliko na ljeto okači rukavice o klin.

Također, očekuje se da nakon što mu istekne ugovor s Newcastleom preseli u Milano gdje on i Diletta planiraju zajedno da žive. Diletta već godinama živi u Milanu gdje ima posao u TV kući DAZN i očito je da su odlučili da je njen posao sigurniji i Kariusu nije problem tome da se prilagodi.

Govori se i d abi Karius mogao nastaviti karijeru u nekom itlaijanskom klubu, ali kako stvari stoje vjerovatno će mu ova sezona biti posljednja u karijeri.

Oglasi