Objavljene prve zajedničke fotografije Dilette i Kariusa: Strasti nije nedostajalo

Potvrđena veza

Objavljene prve zajedničke fotografije Dilette i Kariusa: Strasti nije nedostajalo

E. Škorić

Kako se u medijima špekulisalo, Diletta Leotta u vezi je sa njemačkim golmanom Lorisom Kariusom, a danas su prvi put viđeno zajedno.

Najpoznatija sportska novinarka na svijetu osvojila je srce bivšeg golmana Liverpoola. O tome su pisali brojni mediji, no potvrda je stigla tek večeras, nakon što su procurile fotografije na kojima su viđeni zajedno.

Prvo su uživali u šetnji ulicama Milana, a zatim su ih uslikali za vrijeme romantične večere u Milanu. Bilo je držanja za ruku, poljubaca...

Karius je trenutno u Newcastleu i zamjena Nicku Popeu, dok je Diletta i dalje angažovana na DAZN-u i svako malo izvještava sa stadiona na kojima se igraju utakmice Serije A. Posljednji put je viđena u Bergamu na meču Atalante i Napolija.

Karius je pomalo iznenađujuće Dilettin izbor. Njega smo bili i zaboravili, a jedno vrijeme bio je u centru pažnje, prvenstveno zbog grešaka kojima je prije nekoliko godina onemogućio svom Liverpoolu da dođe do trofeja Lige prvaka protiv Real Madrida.

Oglasi

Do samo prije nekoliko sedmica Diletta je bila u vezi sa italijanskim modelom i influenceom Giacomom Cavalijem, ali najnovije fotografije pokazuju da to više nije slučaj.

S obzirom da praktično nikako ne brani Karius će imati rame za utjehu kao niko u svijetu nogomtea i može se reći da će mu pozavidjeti mnoge njegove kolege.

  
Diletta i Loris više ništa ne kriju, ruku pod ruku šetaju ulicama Milana dok ih prolaznici posmatraju

Što se njemačkog golmana tiče, nakon tog neslavnog nastupa u finalu Lige prvaka 2018. godine, otišao je na dvije sezone na posudbu u Bešiktaš, a zatim se vratio kući u Union Berlin, da bi onda potpisao za Newcastle ove sezone.

Istina je da skoro nikako ne brani na golu Svraka, ali kao da mu je stalo do nogometa sada kada pokraj sebe ima jednu od najljepših žena na svijetu.

Diletta posjeduje sve što treba jednoj ženi - lijepa je, zgodna, atraktivna, uspješna i pametna. Može da ima većinu muškaraca koje zamisli, no svejedno je izbirljiva i uglavnom njene veze ne opstaju predugo, pa tako nije ni nedavna s turskim glumcem Canom Yamanom, s kojim se razišla nakon nekoliko mjeseci.

Veza za vezom prolaze, a Diletta i dalje nije udata žena. Ko zna kako će sve završiti sa Nijemcem. Možda je on ono što je ljepotica sa Sicilije sve ove godine tražila?

Top Komentari

Ecosport
Ravaku prava
3 2
Bernadetta
Dobro došli na najbolji seks sajt za upoznavanje - - - Hot24.pw
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi