Zbog Dilette joj je slomio srce, ali niko ne može da vjeruje da ju je ostavio na takav način

Janine je odmah znala da je našao novu djevojku

Zbog Dilette joj je slomio srce, ali niko ne može da vjeruje da ju je ostavio na takav način

E. Čaušević

Nekadašnji golman Liverpoola, Loris Karius, našao se ponovo u centru pažnje javnosti, ali ovaj put zbog svog ljubavnog života jer je započeo ljubavnu vezu s popularnom novinarkom Dilettom Leottom zbog čega je srce njegove sada već bivše djevojke slomljeno na komadiće.

Prije nekoliko sedmica u italijanskim medijima pojavile su se špekulacije da je Diletta prekinula ljubavnu vezu sa Giacomom Cavallijem s kojim se zabavljala nekoliko mjeseci, ali očito je da na kraju nisu uspjeli da ostanu zajedno.

Međutim, Diletta nije dugo tugovala zbog raskida te veze jer je veoma brzo pronašla novog partnera, a riječ je o itekako poznatom imenu u svijetu fudbala Lorisu Kariusu.

Novinarka italijanskog DAZN-a koja je postala itekako popularna kada se pojavila na terenima Serije A uspjela je zavesti nekadašnjeg golmana Liverpoola koji je trenutno član Newcastlea, ali njegova karijera je već nekoliko godina u velikom padu.

Diletta i Loris se nisu oglašavali oko špekulacija da su zajedno, ali su se već pojavile fotografije njih dvoje. Jučer je objavljeno nekoliko fotografija iz Londona gdje su oni bili zajedno na večeri i razmijenili su nekoliko poljubaca.

Oglasi

Atraktivna novinarka u Engleskoj je bila na zadatku jer je pratila sinoć meč s Anfielda između Liverpoola i Napolija, a odlazak na Otok iskoristila je kako bi posvetila malo vremena i svom novom izabraniku.

Kariusu nije bilo problem iz Newcastlea doći u London i očito je da se zaljubio do ušiju jer je i prošle sedmice zbog samo jednog dana došao u Milano kako bi posjetio Dilettu.

Dok Loris i Diletta uživaju na početku svoje ljubavne veze s druge strane bivša djevojka njemačkog golmana Janine Wiggert pokušava da se oporavi nakon što je Karius kao grom iz vedra neba odlučio da završi njihovu vezu.

Loris i Janine su u vezi bili od početka ove godine, te su to potvrdili ljetos kada su zajedno ljetovali na Ibizi. Njemački mediji pišu da je ova influenserica bila itekako šokirana kada ju je Karius ostavio i odmah je posumnjala da je pronašao nekog drugog. Navodno, to je uradio putem poruke na Instagramu i odbijao je da se vide uživo, a samo nekoliko sedmica kasnije Janine je saznala da je Loris već našao drugu djevojku.

Nach Gerüchten: Loris Karius mit Flirt Janine Hand in Hand! | Promiflash.de

Na kraju se ispostavilo da je Karius svoju bivšu djevojku ostavio zbog Dilette koja je san mnogih muškaraca.

Oni su se upoznali u Londonu prije nekoliko mjeseci, a potom joj je Loris navodno poslao nekoliko poruka na Instagramu nakon čega je Diletta odgovorila i tada je počela magija između njih dvoje.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi