Rijetki se to usude: Skinuo sve sa sebe nakon derbija, pa se pojavio pred Dilettom Leottom

Ostegard proslavio pobjedu

Rijetki se to usude: Skinuo sve sa sebe nakon derbija, pa se pojavio pred Dilettom Leottom

E. Škorić

Nogometaš Napolija Leo Ostegard bio je toliko odvažan da se skinuo u gaćice, pa je skoro gol trčao pred očima lijepe Dilette Leotte i kamera DAZN televizije. 

Najljepša i najpoznatija sportska novinarka na svijetu, Diletta Leotta, velika je zvijezda na društvenim mrežama, ali i u javnom životu u Italiji.

Diletta od 2018. godine za DAZN komentariše prijenose Serie A, a ranije je uz Gianlucu Di Marzia i Lucu Marchegianija pratila mečeve Serije B na Sky Sportu.

Sinoć je svoj novinarski posao obavljala u Bergamu na utakmici Atalanta - Napoli. Pojavila se u jako izazvnom izdanju i pokazala da je s razlogom vjerovatno i najljepša sportska novinarka na svijetu.

Njena ljepota je očaravajuća, gledali su je akteri obje utakmice, navijači s tribina, ali ipak je ovaj put u centru pažnje bio nogometaš Napolija Leo Ostigard.

Oglasi

Nakon 2:1 pobjede lidera Serije A na teškom gostovanju i to nakon preokreta, Ostigard se skinuo u gaćice i trčao pokraj terena, ali i ispred Dilette Leotte i kamere DAZN televizije.

On je otišao do navijača Napolija i poklonio im i dres i šorc.

Bez obzira na niske temperature, zagirjani Ostigard se smiješio dok je trčao pokraj terena, a Diletta je kasnije komentarisala da su to ipak prizori koje ona ne viđa često dok radi svoj posao na italijanskim stadionima.

Neki su ostavili duhovite komentare na društvenim mrežama, a jedan od korisnika Twittera je napisao da je "ovo najhrabriji mogući način da se neko predstavi Diletti".

Napoli ima čak 11 pobjeda uz dva remija u Seriji A i šest bodova prednosti nad drugoplasiranim Milanom.

Ekipa Luciana Spallettija izgleda nezaustavljivo, prvi je kandidat za Scudetto, a to bi izazvalo vulkan sreće i oduševljenja na jugu Italije. Napolitance čeka duel s Empolijem kod kuće i eto im prilike za nastavak dobrog niza.

Uz sve to, Napolitanci briljiraju u Ligi prvaka i sutra će saznati rivala u nokaut fazi Lige prvaka.

Top Komentari

Benz
Je*la vas Diletta da vas je*la vise
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi