Diletta se oglasila o vezi sa Zlatanom: Nema potrebe za komentarima...

Kratka i jasna poruka

Diletta se oglasila o vezi sa Zlatanom: Nema potrebe za komentarima...

M. Šljivak

Čuvena italijanska voditeljica Diletta Leotta povezuje se u posljednje vrijeme sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Zvijezda Milana i atraktivna Diletta snimili su nekoliko reklama u proteklom periodu, zatim su izašli i na zajedničku večeru, a magazin Chi je objavio kako je Ibra i posjetio voditeljicu tokom odmora na Sardiniji.

Nakon što su završili na naslovnici magazina Diletta se oglasila i odbila je navodne da je u vezi sa Zlatanom. Njene riječi je objavio glasnogovornik.

"Nema potrebe za bilo kakvim komentarima jer nema nikakve veze između njih dvoje osim profesionalne saradnje", kratko je saopštenje glasnogovornika italijanske voditeljice.

Ibrahimović (38) i Diletta (29) navodno su postali jako bliski tokom snimanja reklama. Uveliko se špekuliše da su u vezi, a švedski mediji su u posljednje vrijeme pisali kako je brak fudbalera sa Helenom Seger (50) poprilično uzdrman.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CDejCdCANu_/[/instagram]

Zlatan i Helena su u vezi već 18 godina i imaju dva sina, Maximiliana i Vincenta.

Promo

Top Komentari

jony1919
DilettaDiletta.ba
7 0
DadiG
Joj, hvala Bogu. Ja se brinuo. Hvala Šljivku što je uzeo vremena od ozbiljnog novinarstva da nas smiri.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti