Sve je šokirao: Zlatan se pojavio na Dilettinim vratima

Napustio odmor i došao kod 'prijateljice'

Sve je šokirao: Zlatan se pojavio na Dilettinim vratima

M. Šljivak

Italijanski mediji već dugo vremena bruje o bliskom odnosu napadača Milana Zlatana Ibrahimovića i poznate voditeljice Dilette Leotte.

Atraktivna voditeljica i čuveni fudbaler nedavno su učestvovali u zajedničkom snimanju reklame. Nakon toga su izašli i na zajedničku večeru, a italijanski mediji tvrde da je tu bilo i nešto više.

Magazin Chi pomno prati šta se dešava između njih, a ono što su objavili djeluje gotovo nevjerovatno.

Diletta je u prethodnom periodu odmarala na Sardiniji, a zatim joj se na vratima pojavio Zlatan Ibrahimović. Navodno, skupa su proveli određeni period, a pored Ibre i Dilette tu je bio njen brat i nekolicina drugih prijatelja.

To je samo još jače pojačalo špekulacije da se nešto dešava između Zlatana i Dilette. Iako je u prethodnom periodu bio na odmoru sa suprugom Helenom Seger i djecom, švedski mediji pišu da je između njih sve veći raskol.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CC35v4sKzW9/[/instagram]

Da li je uzrok tog raskola Diletta vjerovatno ćemo saznati u narednom periodu, no sve miriše na tako nešto.

Top Komentari

Adnanos
Kad mediji nebi nagadjali onda nebi bili mediji. Snimaju reklamu zajedno i to je to. Da je Zlatan snimao reklamu sa Neymarom i Piqeom bili pisali Grupnjak se sprema!
15 1
Benjamingst
Ponovo rijec: SOKIRAO hehe ovi novinari imaju traume neke hehehe
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi