Dinamovom golgeteru ide i van terena: Uhvaćen sa teniserkom
Foto: EPA

Ponovo zaljubljen?

Dinamovom golgeteru ide i van terena: Uhvaćen sa teniserkom

Tekuću 2019. godinu Dinamov napadač Bruno Petković će moći ocijeniti definitivno najboljom u svojoj karijeri.

Igrama u 'modrom' dresu Petković (25) se etablirao u jednog od najboljih fudbalera u HNL-u i u međuvremenu postao i reprezentativac Hrvatske, a jednako uspješan je, očito, i na ljubavnom planu.

Petković je nedavno ekspresno prekinuo vezu s prvom pratiljom Miss Universe Teom Slavicom, ali na novu ljubav, čini se, nije čekao dugo jer su ga mediji u Hrvatskoj uhvatili u adventskom druženju s poznatom teniserkom Donnom Vekić.

Fudbaler nije imao komentara na to je li Donna njegova nova draga, no upućeniji izvori tvrde kako se dopisuju posljednjih nekoliko sedmica i da nije u pitanju samo puko prijateljstvo.

I Donna je baš kao i Bruno nedavno izašla iz ozbiljne veze. Ona je godinama bila zajedno sa švicarskim teniserom Stanislavom Wawrinkom s kojim je također u počecima ljubav držala u strogoj tajnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi