Viđeni zajedno u Zagrebu: Donna Vekić u vezi sa zvijezdom Dinama?

Bruno Petković ljubi teniserku?

Viđeni zajedno u Zagrebu: Donna Vekić u vezi sa zvijezdom Dinama?

E. Škorić

Hrvatski napadač Bruno Petković navodno je u vezi sa slavnom teniserkom Donnom Vekić.

Petković, sjajni napadač Dinama, do nedavno je bio u vezi sa takmičarkom izbora za Miss Teom Slavicom, ali već mjesec dana je slobodan. Ipak, čini se da je ponovo u vezi, ovaj put s Vekićkom.

Njega su, naime, vidjeli u srdačnoj šetnji u ženskom društvu zagrebačkim Adventom, a djevojka u njegovom društvu bila je slavna hrvatska teniserka.

Ona je ljetos prekinula vezu sa 12 godina starijim teniserom Stanislasom Wawrinkom.

Za sada nema zvaničnih informacija o vezi Brune i Donne, no sve su prilike da se stvara nogometno-teniska ljubav. A takvih je zaista puno, a svojevremeno su u vezi bili i Davor Šuker te Iva Majoli, dok je takav primjer i veza Bastiana Schweinsteigera i Anne Ivanović.

Top Komentari

Alen23
Iz**** je i mrsno
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi