Poznati bh. fudbaler doživio stravičnu nesreću: Hitno je prebačen u bolnicu
Foto: zepce.ba

Van životne je opasnosti

Poznati bh. fudbaler doživio stravičnu nesreću: Hitno je prebačen u bolnicu

E. Ganibegović

Nedavno se vratio igranju fudbala nakon nastupa u realityju, krenuo je igrati i futsal, a danas je doživio saobraćajnu nesreću i hitno je prebačen u bolnicu, a u pitanju je Dino Dizdarević.

Momak koji je žario i palio na terenima Prve lige FBiH, ali ipak slavu stekao učešćem u jednom srbijanskom reality programu, danas je doživio saobraćajnu nesreću u Žepču.

Kako prenosi portal zepce.ba, nesreća se dogodila u noći sa subote na nedjelju, a u pitanju je vozilo marke VW Golf.

Iako je na vozilu pričinjena veća materijalna šteta, teže povrijeđenih nije bilo.

Pomenuti izvor objavio je samo inicijale učesnika u nesreći, a kasnije se ispostavilo da je u pitanju bh. fudbaler Dino Dizdarević.

On se kasnije oglasio na svom Instagram profilu i potvrdio da je van životne opasnosti, iako je hitno prebačen u bolnicu.

Oglasi

"Ljudi, dobro sam. Hvala vam svima od srca, bit će to dobro", napisao je Dizdarević uz fotografiju na Instagram storyju.

  

Prvi story Dine Dizdarevića.

Nakon toga, objavio je još jedan story, na kojem je napisao:

"Još jedno veliko hvala svim ljudima. Žao mi je ako nekome ne stignem da odgovorim. Sutra, ako Bog da, bih trebao kući. Ljubim vas i volim vas. Hvala vam."

  

Drugi story Dine Dizdarevića. 

Svakako raduje što je Dino van životne opasnosti, a uskoro ga očekujemo ponovo na futsal terenima. 

Top Komentari

FahroKonjHodzic
skrkalase funjara
0 2
Sarbella - Ja ne znam zasto ovo njesra tolerise sportsportba, pa dokle vise, ako hoces reklamu bujrum placaj reklamu preko interneta ili preko novina, sta se koji palac guras ovdje, ovo nije playboy, vec sportski portal, sssssssssssiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkktttttteeeeeeeerrrrrrrr Sikter
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi