Djevojka Lautara Martineza zaludila muškarce na Instagramu svojim fotografijama

Njima nije dosadno u kućnoj izolaciji

Djevojka Lautara Martineza zaludila muškarce na Instagramu svojim fotografijama

E. Čaušević

Lautaro Martinez je u posljednje vrijeme meta mnogih špekulacija zbog činjenice da ga Barcelona želi dovesti u svoj tim.

No, ovaj put argentinski igrač se našao u centru pažnje, ali ne zbog transfera u Barcelonu već zbog svoje zanosne djevojke Agus Gandolfo. Naime, on se sa svojom djevojkom nalazi u izolaciji i sigurno da mu nije dosadno.

Agus je danas bila jedna od glavnih tema italijanske javnosti nakon dvije izazovne fotografije koje je objavila na Instagramu.

Ona je objavila i zajednički fotografiju s Lautarom, ali jasno je da ona muškom dijelu publike nije bila baš interesantna. Zbog ovih fotografija Argentinac je "pao u drugi plan".

Top Komentari

Benjamingst
Hajmo da slajfamo raja... naslov je drk... aj da ne izludis naslov je TOP udri te Desanku Sakic
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi