Zaboravite na Wandu: Interov nogometaš pokazao djevojku, tijelo - savršeno!

Kakva bomba!

Zaboravite na Wandu: Interov nogometaš pokazao djevojku, tijelo - savršeno!

O. Lekić

Ako bi se kojim slučajem birale najseksipilnije WAG-sice Intera, mnogi bi bez, bez sumnje, svoj glas dali Wandi Nari koja se proslavila tako što je prevarila Maxija Lopeza i otišla u zagrljaj Mauru Icardiju.

Wanda je poznata po tome što voli puniti medijske stupce, a to joj polazi za rukom objavljujući golišave fotografije i pokazujuću atribute s kojima mami muške uzdahe, no vrlo lako Argentinka bi mogla pasti u drugi plan.

Naime, na božićnoj zabavi koju je organizovao Inter sada je pažnju privukla neka druga plavuša. U pitanju je Agustina Gandolfo, djevojka mladog Lautara Martineza, koja se javnosti predstavila u elegantnoj crnoj haljini koja je imala dubok izrez.

Ukoliko bacimo oko na njezin Instagram profil, ne bi bilo izenanđujuće da zasjeni Wandu u 2019. godini.

View this post on Instagram

#interchristmasmagic ✨

A post shared by Aɢᴜsᴛɪɴᴀ ❥ (@agus.gandolfo) on

Top Komentari

Chupy
Zaboravite vi urednici na pekinezera Wandu a ne mi! Vi nam je servirate evo godinama u pm! Svaki 2 dan clanak o Wandi. Uzmite brate skinite par njenih slika i drkajte na nju! Kakve ona veze ima sa sportom? Obicna kurava, sponzorusa u pm
46 3
Bosnjokalesija
"Zaboravi te Vandu" mi da zaboravimo ..? Hahaha ! Stvarno ljudi pretjerujete ..pa ovog zaljubljenog Vandinog treba izbaciti iz portala. Pgledaj te clanke mjesec dana u nazad pa niko ni blizu nije koliko in Vanda ima ovo je stvarno neki psihopata. A pitam se takodjer ko dade Chupyu negativan palac ..gospodo iz portala spavate li mirno ? ;)
20 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi