Djevojka poludjela zbog Bendtnerovog novog plana: "Bez mozga je, još i nezaposlen..."

Planirao dati 320.000 eura za automobil

Djevojka poludjela zbog Bendtnerovog novog plana: "Bez mozga je, još i nezaposlen..."

E. Škorić

Danski napadač Nicklas Bendtner je nezaposlen, bez kluba više od pola godine, ali naravno da mu novca ne fali jer je imao priliku dovoljno da ga zaradi igrajući u brojnim timovima.

Uostalom, čovjek je bio član Arsenala i Juventusa, ali od decembra prošle godine je bez kluba pošto mu je Kopenhagen pokazao izlazna vrata.

Nicklas mjesecima nema angažman, ali na računima itekako ima novca za sve, pa i 320.000 eura za Rolls-Royce Black Badge Wraith, za kojeg mnogi kažu da je vrhunski automobil. I cijena to, uostalom, sugeriše. Njegova je to bila želja, ali djevojka ga je odgovorila od kupovine "glupih stvari".

U jednom reality showu na danskoj televiziji Bendtner je bio s djevojkom Philine Roepstorff, pa je tema bila upravo kupovina automobila, što njegova djevojka nije smatrala najboljom idejom.

"Philine misli da je kupovina koju želim obaviti bez mozga. Mogu je razumjeti, jer je zaista puno potrošiti toliko novca automobil. Ali mora malo boljeti da biste stekli stvari o kojima sanjate. To je moj vlastiti novac, zaradio sam ga, tako da ga mogu potrošiti na ono što želim", kazao je Bedntner.

"Treba shvatiti da trenutno zapravo nema posla. To je automobil kojeg niko ne vozi u Danskoj. On to samo želi zato što drugi ljudi to ne mogu imati", poručila je igračeva djevojka.

"On nema smisla za stvarnost. To je tako suludo. Misli da ako nešto želi, da to mora i da ima".

Bendtner je odigrao 171 meč za Arsenal, postigao je 45 golova, a bio je član još Sunderlanda, Birminghama, Nottingham Foresta, Wolfsburga, Rosenborga...

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBU9QN5pp6B/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBd-QyZn8UE/[/instagram]

Top Komentari

miki30
Kae on to želi samo zato što ga drugi nemogu imati. Pa j...m ti mamu ja boli me racku za tobom i rols rojsom i tom fufarom, neznam što objavljujete ovakvo neko sranje, džaba se samo iznerviram
1 2
tuzlaak
dobra koka
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi