Objavio, pa obrisao: Kruži snimka Bendtnera i gole djevojke

Ponovo u centru pažnje

Objavio, pa obrisao: Kruži snimka Bendtnera i gole djevojke

Zločesti dečko danskog nogometa Nichlas Bendtner ponovo je dospio na naslovnice tabloida.

Karijera ovog nekadašnjeg napadača Arsenala već godinama je u padu, i to ponajviše zbog teškog karaktera i nemirnog duha, no za tim Bendtner i ne mari.

Danac tulumari, zabavlja se i uživa u životu daleko od nogometa, a sada je pažnju javnosti privukao videozapisom na kojem uživa sa djevojkom koja je na snimku skoro  gola. Shvatio je Bendtner vrlo brzo da takvim stvarima na internetu nije mjesto, pa je isti obrisao, no bilo je kasno.

Videozapis danas kruži društvenim mrežama i izaziva različite reakcije.

Bendtner je svojevremeno važio za nadolazeću zvijezdu. U njega je najveće nade ulagao Arsenal, ali kako se sve to vrijeme isticao samo nedoličnim ponašanjem, poslije je napustio Emirates i selio od kluba do kluba. Igrao je za Birmingham, Sunderland, Juventus, Wolfsburg, Nottingham Forest i na kraju Rosenborg koji ga se danas želi riješiti po svaku cijenu.

Top Komentari

Tz075
lord!!!
2 0
Hooruk
Ovoje prava žena, svaka joj cast, vidi se da je postena i moralna, krije i neda da se vide dude.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi