Dodjela Godišnje nagrade za humanost prema životinjama u srijedu u Jablanici

U organizaciji Dogs Trust

Dodjela Godišnje nagrade za humanost prema životinjama u srijedu u Jablanici

Sponzorski tekst

Svečana dodjela Godišnje nagrade Fondacije Dogs Trust za humanost prema živbotinjama bit će održana u srijedu u 13.00 sati na lokaciji Doljanka bb, u okviru dvorišta/parkinga GSS.

Podsjetimo, ova nagrada je pripala Gorskoj službi spašavanja Jablanica.

Fondacija Dogs Trust će ovom prilikom Službi uručiti vrijednu nagradu u vidu potrepština za uspješniji i sigurniji rad u spašavanju ljudi i životinja.

Na događaj su pozvani svi članovi GSS Jablanica, predstavnici lokalne vlasti, te drugi partneri, prijatelji i građani!

"Cilj ove nagrade čije kriterije možete pronaći na OVOM linku je pomoći onima koji se istinski zalažu da pomognu životinjama čiji životi su ugroženi, a posebno psima, te podići svijest o važnosti humanosti prema životinjama kao etičkog, građanskog i vjerskog principa", naveli su iz Fondacije Dogs Trust.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi