Dok je Džeko potpisivao, Amra zablistala na SFF-u

Nikoga nije ostavila ravnodušnim

Dok je Džeko potpisivao, Amra zablistala na SFF-u

O. Lekić

Iako je od strane mnogih viđen u Interu, bh. napadač Edin Džeko, kako stvari stoje, ostaje u Romi!

Italijani su posljednjih sedmica plasirali veliki broj informacija o navodnom odlasku Džeke iz Rome, činilo se kako će svoju karijeru nastaviti u Interu, ali sve špekulacije prekinute su produženjem ugovora.

Džeko je s Romom potpisao novi ugovor prema kojem će u rimskom klubu biti sve do 2022. godine, a pretpostavlja se kako je veliku ulogu o ovoj odluci odigrala i njegova supruga Amra, koja nikada nije skrivala kako je sretna u Rimu.

I dok čelnici i navijači Rome večeras slave što je Džeko potpisao novi ugovor, njegova supruga Amra se u ovim trenucima nalazi u Sarajevu i prisustvuje svečanom otvaranju jubilarnog 25. Sarajevo Film Festivala. Na ovoj smotri izabranica našeg fudbalera se pojavila u predivnoj crvenoj haljini, a doslovno nikoga od prisutnih nije ostavila ravnodušnim i za svoj izgled je dobila mnoštvo komplimenata.

Amra je itekako poznata među Rominim navijačima, koji su u posljednje vrijeme i njezin profil bili 'okupirali' i tražili od nje da savjetuje Edina da ostane u Romi.

Top Komentari

Fce
Dobra p
2 1
Juve88
Da se jadna nije udala za dzeksa bila bi hostesa jer lepo se vrti
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti