Džeko je "zapratio" Lukakua, je li Belgijanac uzvratio istom mjerom?

Mogući napadači Intera

Džeko je "zapratio" Lukakua, je li Belgijanac uzvratio istom mjerom?

Admin Čaušević

Edin Džeko i Romelu Lukaku bi od sljedeće sezone mogli predvoditi napad Intera. 

Zbog svoje konstitucije i načina igre ova dva napadač se odlično uklapaju u filozofiju Antonija Contea zbog čega i ne čudi zašto je italijanski stručnjak zatražio baš njihovo dovođenje.

Italijanski mediji već sedmicama špekulišu o njihovom transferu u Nerazzurre, a informacije se praktično mijenjaju iz dana u dan.

Generalni dojam je da se sve nekako odužilo i da Inter bez obzira na brojne pregovore nikako ne uspjeva da pronađe zajednički jezik s Interom i Manchester Unitedom.

Međutim, navijači kluba sa Giuseppe Meazze su optimistični i vjeruju u sretan kraj, a povod za to im je prije nekoliko dana dao i sam Džeko.

Kapiten bh. reprezentacije BiH je na društvenoj mreži je počeo pratio Lukakua što je navijačima milanskog velikana bio signal da počnu maštati o odličnom napadačkom tandemu.

Međutim, robusni Belgijanac je, barem za sada, "iskulirao" Džeku i nije uzvratio istom mjerom.

Lukaku "prati" 310 osoba među kojim su saigrači iz reprezentacije Belgije i Manchester Uniteda te neke najveće zvijezde današnjice uključujući Cristiana Ronalda, Sergija Ramosa i druge...

View this post on Instagram

Afternoon at Venice Beach

A post shared by Romelu Lukaku (@romelulukaku) on

Top Komentari

Turgut2
Kakav primitivan vjestacki dunjaluk. Pratiti nekoga preko luzerskih aplikacija jooj.
2 1
Liverpool123
Ako Lukaku prati Ronalda,znaci li to da ce preci u Juventus?Ili ako prati Thorgana Hazarda znaci li da ide u Borussiju Dortmund??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi