Đoković otvorio restoran zdrave hrane

U iščekivanju nastupa u Monte Carlu

Đoković otvorio restoran zdrave hrane

Novaka Đokovića ove sedmice očekuje nastup na trećem ovosezonskom Mastersu u Monte Carlu. 

Najbolji teniser svijeta pokušaće da odbrani trofej u Kneževini i tako dođe do 5. titule u sezoni. Novak je u prvom kolu slobodan, dok će u drugom igrati protiv boljeg iz duela Vesely - Gabashvili. 

Za to vrijeme popularni Nole posvetio se nekim drugim stvarima, pa je tako srbijanski teniser zajedno sa svojom suprugom Jelenom u Monte Carlu predstavio restoran zdrave hrane.

Zvanično otvaranje Eqvita Restauranta očekuje se za nekoliko nedjelja, a do tada u njemu će moći da uživaju njegova porodica i prijatelji, napisao je prvi reket svijeta na svom Facebook profilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi