Dolazak na trening u najvećem stilu ikad: Mendy predstavio žutu zvijer od 300.000 funti

Znao je proslaviti titulu u Rusiji

Dolazak na trening u najvećem stilu ikad: Mendy predstavio žutu zvijer od 300.000 funti

Francuski fudbaler i lijevi bek Manchester Cityja Benjamin Mendy danas je stigao u Trening kamp ovog engleskog kluba nakon što je dobio nešto dužu pauzu poslije osvajanja Mundijala u Rusiji.

Da je znao proslaviti titulu u Rusiji, Mendy je dokazao novim automobilom. On se u Trening centar dovezao u novom Ferrariju F2X koji košta vrtoglavih 300.000 funti. Automobil je također specifičan po tome što je žute boje, pa će Mendy sigurno biti prepoznatljiv po tome.

Podsjetimo, Mendy je u toku prošle sezone odigrao samo 11 utakmica za City obzirom da je imao tešku povredu, ali je sada očigledno sve u redu i spreman je da opravda silni novac koji su Građani prošlog ljeta potrošili na njega.

Inače, fudbaleri Cityja su se prije nekoliko dana vratili u Manchester nakon američke turneje i sada ih očekuje utakmica Communitiy Shielda protiv Chelseaja 5. augusta na Wembleyju.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi