Građani proslavu titule preselili u napušteno skladište

Ništa od luksuznih barova i restorana!

Građani proslavu titule preselili u napušteno skladište

Manchester City je dominantno došao do naslova prvaka Engleske za sezonu 2017/2018, a Guardiolini izabranici su trofej osvajača Premier lige podigli nakon jučerašnjeg remija sa Huddersfieldom.

Iako je bilo za očekivati da će Građani titulu slaviti po luksuznim barovima i restoranima u Manchesteru, oni su za svoju proslavu odabrali napušteno skladište.

Slavlje nakon jučerašnje utakmice je bilo samo uvod u "pravu" proslavu koja je potrajala duboko u noć koja je iza nas.

Fudbaleri Manchester Cityja su kao lokaciju za veliku proslavu izabrali jedno napušteno skladište u blizini manchesterske željezničke stanice Piccadilly.

Ulica Temperance u kojoj se nalazi pomenuto skladište je bila zatvorena za promet i "zauzeta" od strane novih šampiona Engleske. Kroz čitavu ulicu, a posebno na ulazu u skladište bio je primijetan veliki broj redara, da bi se ubrzo počeli pojavljivati fudbaleri Cityja u svojim luksuznim limenim ljubimcima.

Scene sa proslave su fudbaleri Cityja dijelili uživo na društvenim mrežama, a na ovaj događaj su Građani pristigli u različitim izdanjima.

Dok su neki odabrali opuštenu varijantu, drugi poput Bernarda Silve ili Gabriel Jesusa su impresionirali svojim odabirom odjevnih kombinacija za ovu značajnu prigodu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi