Ova žena se pobrinula da čovjek o kojem bruji Hrvatska noćas spava mirno kao beba

Mnogi ga osuđuju zbog njegove reakcije

Ova žena se pobrinula da čovjek o kojem bruji Hrvatska noćas spava mirno kao beba

Admin Čaušević

Jedan gol može promijeniti život. Kako u pozitivnom, tako i negativnom smislu. Upravo to se desilo Domoguju Vidi koji je preko noći postao "persona non grata" u Zagrebu.

Vida je svojim golom u nadoknadi eliminisao Dinamo iz Lige prvaka, a hrvatskoj javnosti, posebno onoj naklonjenoj Modrim je zasmetala proslava gola iskusnog štopera.

Među prvim koji se oglasio bio je poznati glumac Rene Bitorajac koji je za Vidu kazao da je kreten jer je slavio gol protiv bivšeg kluba.

"I još veće pitanje, koji kreten se veseli kad zabije svom bivšem klubu, to još nisam vidio?!", između ostalog se zapitao Bitorojac.

Iako se suočio sa salvom kritika iz Hrvatske pa i zbog načina na koji je slavio gol da 34-godišnja mirno spava pobrinula se njegova supruga Ivana.

Oglasi

Domagoj i Ivana su u braku od 2017. godine

Vida pokraj sebe sigurno ima jednu od najljepših žena fudbalera na Balkanu s kojom je zajedno već 10 godina, a od 2017. godine su i u braku.

Ivana je svojevremeno "žarila i palila" modnim pistama, a dobila je i nekoliko lenti na raznozranim takmičenjima za Miss uključujući i titulu Kraljice Hrvatske.

Iz manekenskih voda se povukla 2015. godine nakon što su ona i njen muž dobili sina Davida.

Dečko mi je nogometaš, izabrala sam taj smjer, njega pratim i nije mi žao. Maksimalno sam se posvetila sinu davidu, od 0 do 24 sata sam mama i uživam", rekla je ona prije nekoliko godina.

Poznata je da ima britak jezik i da redovno uzvraća na komentare koji joj se ne sviđaju.

Bilo kako bilo Vida se sigurno može smatrati pravim sretnikom zbog supruge kakve ima...

Top Komentari

Udala se iz ljubavi. Kliknuli na prvu i ti se stvorila veeeeelika ljubav i simpatija. On je neodoljivo privlačan i zgodan tako da je između njega i Kristijana Ronalda odabrala ljepšeg.
4 0
Tutumaca
Prava praskaca
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi