Supruga Domagoja Vide za treću godišnjicu braka dobila poklon od 150.000 eura

Objavila fotografiju na Instagramu

Supruga Domagoja Vide za treću godišnjicu braka dobila poklon od 150.000 eura

E. Čaušević

Domagoj Vida objavama na Instagramu otkrio je da slavi treću godišnjicu braka sa svojom suprugom Ivanom.

Fudbaler Bešiktaša svoju suprugu često obraduje poklonima, ali za treću godišnjicu braka je spremio posebno iznenađenje za nju.

Naime, Vida je odlučio da svojoj odabranici pokloni novi automobil. Odlučio se da to bude Mercedes G klase. U gepeku automobila bio je i veliki budet crvenih ruža, a na automobilu je bi bila velika mašna.

Ivana je fotografiju ispred svog novog automobila objavila na društvenim mrežama, te je otkrila da je to poklon za godišnjicu od njenog supruga. Ovaj automobil je veoma popularan među fudbalerima, a košta oko 150.000 eura.

Ivana Vida pokazala skupocjeni poklon koji je dobila od supruga

Top Komentari

Penderinos
Samo je tako i može zadržati, prava sponzorusa
4 0
makelele
Bolje da ju je kod hodze odveo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi